BEDRIJFSPROFIEL

C-DISPLAY is gespecialiseerd in ontwerp en ontwikkeling van digitale bewegwijzering voor binnen, buitentotem, buiten-tv en open frame-aanraakmonitor. We streven ernaar om producten te maken op basis van wat de markt wil, nodig heeft en liefheeft.

Pie Chart

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Professioneel team

Onze teamleden bestaan ​​uit een aantal van de beste onderzoeks- en ontwikkelingsmensen, hoogopgeleide en uiterst getalenteerde productontwerpers/-ingenieurs, gebaseerd op tientallen jaren werk in het ondersteunen van professionele servicegroepen die tijd en kennis verkopen als ons belangrijkste klantenaanbod. wij begrijpen de zaken van de klant. dus hebben we wereldwijd veel succesvolle OEM / ODM-projecten gecreëerd.

Oplossingen van wereldklasse

Door gebruik te maken van onze kennis van klantzaken, zijn we in staat om oplossingen van wereldklasse te creëren die meer bevatten dan alleen de nieuwste technologie. Het ontwerpen van innovatieve producten die aan de behoeften van de klant voldoen, heeft een enorme waarde. Om dat krachtige portfolio aan te vullen, bieden we een verscheidenheid aan service- en ondersteuningsaanbiedingen die gebruikmaken van de ervaringsbasis van onze beste mensen als consultants, trainers, implementatieteams en servicetechnici

Kwalitatief hoogwaardige producten

Het aanbieden van 2 jaar garantie voor onze producten. We begrijpen dat een bedrijfseigenaar die ervoor kiest om een ​​product te verkopen dat gekoppeld is aan service, dit met risico doet. de service die we bieden, weerspiegelt rechtstreeks de zaken van de klant, Premier Interactive Display belooft onze partners/distributeurs/dealers de beste producten en het hoogste niveau van klantenservice in de branche te bieden. en houd ze ver weg van na service!